Itämaisen tanssin yhdistys

KEVÄTKAUSI ON MENOSSA...

Kevään tunnit pyörivät viikottain toukokuun loppuun asti. Paikkana Casamban talo (Linnankatu 2, Kansanpirtti) ja siellä yläkerran sali 2.

Mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan erikseen, joten varmista että puhelinnumerosi on ohjaajalla tiedossa!

 

TUNTIHINNAT

Yksi ryhmä viikossa 5 €/kerta, saman viikon toinen tunti 4 € ja jos osallistut samalla viikolla peräti kaikkiin kolmeen niin hinta on yhteensä 12 €.

Tunnit voi maksaa joko laskutuksella, jolloin saat laskun todellisten käyntien mukaan parin kuukauden välein, tai etukäteen maksetulla 5 tai 10 kerran kortilla (10 kerran kortissa 11. kerta ilmainen). Kortti pysyy voimassa kunnes kaikki kerrat on käytetty. Tuntimaksujen viitenro on 1122.

Uudet harrastajat saavat ensimmäisen tutustumistunnin ilmaiseksi!

Muistathan että kaikkien tunneille osallistuvien tulee olla yhdistyksen jäseniä.

 

 

TUNTIKUVAUKSET

Ohjaajana kaikissa ryhmissä toimii toistaiseksi Marjo Nygård.

Maanantai 17:30–18:45 Tekniikka hanskaan

– Avoin kaikille kiinnostuneille, keskitytään opettelemaan ja harjoittelemaan vartalon käyttöä niin paikalla kuin liikkeessäkin, treenataan liikkeiden yhdistämistä askelsarjojen muodossa sekä käsien käyttöä. Sopii hyvin myös joskus harrastaneille mutta melkein kaiken unohtaneille.

Keskiviikko 17:15–18:45 Tanssillinen perusliikeryhmä

– Soveltuu perusteet jo ainakin teoriassa osaaville. Tunnin alkuosa omistetaan perusliikkeiden harjoittelulle ja niiden avulla lämmittelylle, sitten käydään rauhalliseen tahtiin läpi koreografiaa ja lopuksi venytellään.

Keskiviikko 19:00–20:30 Koreografiaryhmä:

– Opetellaan ja hiotaan koreografioita esityskuntoon. Edellyttää perustekniikan hallintaa, mutta mukaan saa tulla itseään haastamaan vaikka esiintyminen ei kiinnostaisikaan. Juuri nyt menossa tiivis harjoituskausi toukokuussa odottavia esityksiä varten!