Itämaisen tanssin yhdistys

SYYSKAUSI PÄÄTTYY!

Tämän vuoden viimeiset tunnit ovat itsenäisyyspäivän jälkeisellä viikolla.

Kevätkausi 2018 aloitetaan heti loppiaisen jälkeen ja paikkana on edelleen Casamban talo (Linnankatu 2, Kansanpirtti) ja siellä yläkerran sali 2.

 

TUNTIHINNAT

Päivitetyt tuntihinnat ilmoitetaan lähiaikoina, tässä tietoa maksutavoista:

  • etukäteen 5 tai 10 kerran kortilla (10 kerran kortissa 11. kerta ilmainen) TAI
  • laskutus parin kuukauden välein käyntien mukaan. Ostettu ”sarjakortti” pysyy voimassa kunnes kaikki kerrat on käytetty.

Uudet harrastajat saavat ensimmäisen tutustumistunnin ilmaiseksi!

Muistathan että kaikkien tunneille osallistuvien tulee olla yhdistyksen jäseniä.

 

 

TUNTIKUVAUKSET

Tunnit alkavat ma 8.1. / ke 10.1. ja jatkuvat viikottain, tunteja ei ole hiihtolomaviikolla (vko 10). Mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan erikseen, joten varmista että puhelinnumerosi on ohjaajalla tiedossa!

Ohjaajana kaikissa ryhmissä toimii toistaiseksi Marjo Nygård.

Maanantai 17:30–18:45 Tekniikka hanskaan

– Tämä tunti on avoin kaikille. Keskitytään opettelemaan ja harjoittelemaan vartalon käyttöä niin paikalla kuin liikkeessäkin, treenataan liikkeiden yhdistämistä askelsarjojen muodossa sekä käsien käyttöä. Sopii hyvin myös joskus harrastaneille mutta melkein kaiken unohtaneille.

Keskiviikko 17:15–18:45 Tanssillinen perusliikeryhmä

– Kyllä, tämä on ihan se sama tunti kuin tähänkin asti ja soveltuu perusteet jo ainakin teoriassa osaaville. Tunnin alkuosa omistetaan perusliikkeiden harjoittelulle ja niiden avulla lämmittelylle, sitten käydään rauhalliseen tahtiin läpi koreografiaa ja lopuksi venytellään. Tammikuussa aloitetaan uuden tanssin kimpussa.

Keskiviikko 19:00–20:30 Koreografiaryhmä:

– Opetellaan ja hiotaan koreografioita esityskuntoon. Edellyttää perustekniikan hallintaa, mutta mukaan saa tulla itseään haastamaan vaikka esiintyminen ei kiinnostaisikaan. Tammikuussa aloitetaan ihana hidas huivitanssi sensuellin rumban tahtiin. Jos yhtään kiinnostaa niin rohkeasti mukaan!