Itämaisen tanssin yhdistys

Fadilan kesäleiri la 30.6.

Fadilan jo liki legendaarinen kesäleiri kutsuu Vuolijoelle, Oulujärven rannalle Männistön leirikeskukseen viikko juhannuksen jälkeen tanssimaan ja nauttimaan erinomaisesta seurasta!

Leiripaikalla käytettävissä on iso sali tanssitreeneihin ja oleiluun, mainio sauna, uimaranta, nuotiopaikka sekä kota jonne voi illalla vetäytyä elävän tulen ääreen mikäli vaikkapa sää tai sääsket tekevät ulkosalla oleskelun hankalaksi. Ennen lauantain tunteja raivataan sali yhteisvoimin tanssijajoukolle sopivaksi, ja tuntien jälkeen siirrellään taas porukalla pöydät ja penkit paikoilleen ruokailua varten.

 

Ohjelma ja hinnat (jäsenet / ei-jäsenet):

12:00–13:30 Perusliiketunti 1,5 h (5 € / 7 €): Muutama viikko on jo ehditty lomailla, joten lienee tarpeen muistutella kesäkropalle että mitäs se tämä itämainen tanssi taas olikaan, ja samalla lämmitellään jo valmiiksi koreografiaa varten.

Puolen tunnin kahvitauon aikana saattaa joku jo ehtiä käväisemään järvessäkin tässä välissä…

14:00–16:00 Koreografia 1,5–2 h (10 € / 12 €). Minkälainen koreografia – se jääköön vielä arvoitukseksi, mutta jotain kivaa on aivan varmasti luvassa!

Pienen hengähdystauon jälkeen on vielä vuorossa rentoutus-/venyttelytuokio (3 € / 5 €) jota varten kannattaa ottaa mukaan mukava, pehmeä alusta (esim. jumppapatja tai huopa) ja säästä riippumatta hieman lämpimämpää vaatetta, sukat jne.

 

Voit osallistua yhteen, kahteen tai vaikka kaikkiin kursseihin, tai tulla vain oleilemaan!

Kurssien jälkeen on tarjolla runsas ja maistuva ateria 20 € joka sisältää herkulliset salaatit, pääruoan ja tietenkin jälkiruoan – kaikki laktoositonta ja gluteenitonta.

Illan mittaan saunotaan ja vietetään aikaa erinomaisessa seurassa. Nuotiomakkarat, iltajuomat ja muut naposteltavat jokainen tuo itse, jotta ne varmasti ovat juuri oman maun mukaisia.

Yöksikin voi jäädä, majoitus tapahtuu leirimökeissä joissa jokaisessa on kaksi kerrossänkyä – omat lakanat tai makuupussi mukaan! Yöpymismaksu 17 € sisältää runsaan aamiaisen.

Ilmoittaudu Lissulle viimeistään 17.6. mennessä:

Liisa Lamminen, puh. 040-7599760, lissulam@gmail.com

Huom: maksa leirimaksut vasta kun Lissu ehtii toimittaa sinulle viitenumeron ja maksettavan summan!

Ajo-ohje leiripaikalle:

Aja Kajaanista etelään viitostietä saakka Mainualle, sitten käänny oikealle Kokkolantielle (tie 28). Aja sitä 11 km ja käänny sitten oikealle Vuottolahdentielle (tie 879, Vuolijoki, Vaala). Tästä eteenpäin onkin kaksi mahdollisuutta päästä perille:

VAIHTOEHTO 1 - SELKEÄ:  Aja Vuottolahdentietä n. 14 km, ja Vuolijoen kylän kohdalta käänny oikealle Kuusirannantielle (Kuusiranta 7). Aja tätä tietä noin 4,5 km ja käänny sitten vasemmalle Hiekkarannan-tie 1. Olet perillä!

VAIHTOEHTO 2 - JÄNNITTÄVÄ: Aja Vuottolahdentietä 10 km ja sitten käännös oikealle (Kuusiranta 4). Aja tätä pikkutietä n. 3,5 km ja käänny vasemmalle Vuolijoen suuntaan (siis ei oikealle Tomperiin). Nyt aja vielä n. 2–3 km, kunnes tiessä tulee tiukka mutka vasemmalle. Heti mutkan jälkeen käänny oikealle Hiekkarannantielle ja välittömästi postilaatikoiden jälkeen vielä oikealle liittymään Hiekkarannantie 1. Olet perillä!

Itse tapahtumapaikka on iso rakennus aivan rannassa.