Itämaisen tanssin yhdistys

Syyskokous & pikkujoulu pe 15.12.

Paikkana tällä kertaa ”eläkeläisten talo” osoitteessa Kalliokatu 9, mutta mukaan tullakseen ei tosiaankaan tarvitse olla eläkeläinen!

Aloitamme klo 18:30 tervetuliaisglögillä, jonka siivellä Fadila ry:n sääntömääräinen syyskokous sujuu kuin tanssi ainakin. Sen jälkeen juuri valittu uusi hallitus pitää järjestäytymiskokouksen. Koko tämä operaatio ei varmasti kestä kuin korkeintaan puoli tuntia, ja sitten päästään itse pikkujoulua viettämään!

Perinteiseen tapaan tarjolla on maukasta ruokaa, hyvää musiikkia, erinomaista seuraa ja tietenkin tanssia. Pikkujoulumaksu 25 € sisältää herkullisen aterian (laktoositon ja gluteeniton), glögit, kahvit ja piparit, ja sekä alkoholilliset että -holittomatkin juomat.

Myös joulupukki on luvannut pistäytyä paikalla jossain vaiheessa iltaa, mutta autamme pukkia kiihkeimmän joulukiireen keskellä – jos haluat että pukki muistaa sinua, tuo mukanasi 3–5 € arvoinen lahjapaketti ja sujauta se lahjakoriin. Ja pukki kiittää!

Ilmoittautumiset Lissulle viimeistään su 10.12. puh. 040-7599760, lissulam@gmail.com ja maksut yhdistyksen tilille FI45 5760 0320 0830 32 viitteellä 1070 pikkujouluun mennessä.

Kaikki mukaan!

Casamban pikkujoulunäytös su 17.12.

Tänä vuonna myös Fadila on mukana vuokraisäntämme Casamban näytöksessä!

Näytös järjestetään Keskuskoulun salissa sunnuntaina 17.12. klo 14 alkaen ja luvassa on ohjelmaa sen verran että esityksessä on myös väliaika.

Liput 5 € (alle 3 v ilmaiseksi) ja paikalla on myös kahvio.

Tervetuloa!