Itämaisen tanssin yhdistys

Kesäleiri lauantaina 1.7. Vuolijoella

Tervetuloa Oulujärven rannalle Männistön leirikeskukseen viikko juhannuksen jälkeen tanssimaan ja nauttimaan erinomaisesta seurasta!

Leiripaikalla käytettävissä on iso sali tanssitreeneihin ja oleiluun, mainio sauna, uimaranta, nuotiopaikka sekä kota jonne voi illalla vetäytyä elävän tulen ääreen mikäli vaikkapa sää tai sääsket tekevät ulkosalla oleskelun hankalaksi.

Ennen lauantain tunteja raivataan sali yhteisvoimin tanssijajoukolle sopivaksi, ja tuntien jälkeen siirrellään taas porukalla pöydät ja penkit paikoilleen ruokailua varten.

Tällä kertaa ohjelmassa on luvassa jotain uutta: tanssitunnit vetää Satu Lesonen ja niiden jälkeen rentoudutaan mindfulnessin merkeissä Marjo Kemppaisen kanssa! Ohjelma löytyy tuosta oikealta. Voit osallistua yhteen, kahteen tai vaikka kaikkiin kursseihin, tai tulla vain oleilemaan!

Kurssien jälkeen on tarjolla runsas ja maistuva ateria hintaan 20 € joka sisältää herkulliset salaatit, pääruoan ja tietenkin jälkiruoan - kaikki laktoositonta ja gluteenitonta.

Ja illan mittaan saunotaan ja rentoudutaan hyvässä seurassa. Jotta nuotiomakkarat, iltajuomat ja muut naposteltavat ovat varmasti mieluisia, niin niistä vastaa jokainen osallistuja itse!

Luonnollisesti yöksikin voi jäädä mökkimajoitukseen. Yöpymismaksu 17 € sisältää runsaan aamiaisen. Majoitus leirimökeissä, joissa jokaisessa on kaksi kerrossänkyä. Omat lakanat tai makuupussi mukaan!

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 31.5. Lissulle:

Liisa Lamminen, puh. 040-7599760, lissulam@gmail.com

Huom: maksa leirimaksut vasta kun Lissu ehtii toimittaa sinulle viitenumeron ja maksettavan summan!

Ohjelma & hinnat (jäsenet/ei-jäsenet):

  • 12:00–13:30 Perusliiketunti 1,5 h (5 € / 7 €): lämmitellään ehkä jo hieman kesäterään ehtinyt kroppa seuraavaa tuntia varten.
  • Puolen tunnin kahvitauko virkistää, nopeimmat ehtivät kenties jo käydä järvessäkin tässä välissä…
  • 14:00–16:00 Koreografia 1,5–2 h (10 € / 12 €). Nyt on hyvä syy kaivella haaremihousut naftaliinista, sillä mustavalkoisten elokuvien ja 50-luvulla sävelletyn musiikin hengessä kurvaamme lentävällä matolla Tuhannen ja yhden yön tarinoiden tunnelmiin, sulttaanien ja käärmeenlumoajien pariin! Koreografian kesto on 2,5 minuuttia ja se sopii kaiken tasoisille temppelitanssijattarille. Kaikki mukaan!
  • Ja kun koreografian jälkeen on hieman hengähdetty, päivän aktiiviohjelman päättää rentoutus / mindfulness-sessio (3 € / 5 €). Mukaan mukava alusta (jumppapatja, huopa tms.) ja säästä riippumatta hieman lämpimämpää vaatetta, sukat jne.

Ajo-ohje:

Kajaanista etelään viitostietä saakka Mainualle, sitten oikealle Kokkolantielle (tie 28). Aja sitä 11 km ja käänny taas oikealle Vuottolahdentielle (tie 879, Vuolijoki, Vaala). Tästä eteenpäin onkin kaksi mahdollisuutta päästä perille:

Vaihtoehto 1 - suoraviivaisempi:  Aja Vuottolahdentietä n. 14 km, ja Vuolijoen kylän kohdalta käänny oikealle Kuusirannantielle (Kuusiranta 7). Aja tätä tietä noin 4,5 km ja käänny sitten vasemmalle Hiekkarannantie 1. Olet perillä!

Vaihtoehto 2 - jännittävämpi: Aja Vuottolahdentietä 10 km ja sitten käännös oikealle (Kuusiranta 4). Aja tätä pikkutietä n. 3,5 km ja käänny vasemmalle Vuolijoen suuntaan (siis ei oikealle Tomperiin). Nyt aja vielä n. 2–3 km, kunnes tiessä tulee tiukka mutka vasemmalle. Heti mutkan jälkeen käänny oikealle Hiekkarannantielle ja välittömästi postilaatikoiden jälkeen vielä oikealle liittymään Hiekkarannantie 1. Olet perillä!

Itse tapahtumapaikka on iso rakennus aivan rannassa.